nederlands  english

werk
info
contact
nieuws


over Rosalie
publicatie's
expositie's 

 


mooie-dingen-maker

Verslaafd
Ik ben een mooie-dingen-maker. Ik vind het werken met kleuren, vormen en verhoudingen verslavend. Het verveeld me nooit en ik geloof dat ik niet zonder kan. Als het ontwerp af is ben ik blij en heb ik even rust maar voor ik het weet ben ik weer iets nieuws aan het maken.

Incognito
Ik ben geboren in een klein dorpje in het groene hart. Ik groeide op in de lucht van vers gebakken broodjes en koekjes want wij woonde boven de bakkerij van mijn vader en oom. Ik ben gek op paarden, zwevende ballonnen en door mijn man gemaakte tomatensoep. Zonder mijn bos blonde krullen zou niemand mij herkennen.

denkbeeldig
Ik ben een beelddenker, daardoor ben ik creatief, kan goed visualiseren en ben goed met kleuren en vormen. Niet gek dus dat ik een creatief beroep heb gekozen. Ondanks mijn creativiteit ben ik wel geordend. Ik ben een harde werker en ben nauwkeurig. Ik ben wel een beetje perfectionistisch. Eerlijkheid is voor mij een belangrijke waarde.
 


opleidingen

2010-2011 Akademie Vogue, dessinontwerpen, Amsterdam, Nederland. Certificaten behaald van Dessin-ontwerpen A en B

2005-2009 Hoge school voor de kunsten Utrecht, Bachelor of design, afdeling: 3D design, Utrecht, Nederland. Diploma behaald 2009

2002-2005 NIMETO, MBO, afdeling: reclame, presentatie en communicatie, Utrecht, Nederland. Diploma behaald 2005

1997-2002 HAVO, Veenlanden College Mijdrecht, Nederland. Diploma behaald 2002